ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ | ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ | ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

Επικοινωνία

Γραμματεία

Μαρία Μπράνη

Αιμιλία Κουγκούλου

Τηλέφωνο: +30 210 772 2873

Email: dsml-infoatece [dot] ntua [dot] gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
Ηρώων Πολυτεχνείου 9
Αθήνα, T.K. 15780

Οδηγίες για μετάβαση στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου

Η Σχολή στεγάζεται σε δύο Κτήρια εντός της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, τα Παλαιά και τα Νέα Κτήρια. Η γραμματεία και οι διοικητικές υπηρεσίες βρίσκονται στα Νέα Κτήρια ενώ τα γραφεία των μελών ΔΕΠ βρίσκονται τόσο στα Νέα Κτήρια στη B' φάση όσο και στα Παλαιά Κτήρια. Τα μαθήματα γίνονται τόσο στα Παλαιά όσο και στα Νέα Κτήρια. Οι θέσεις των κτιρίων της Σχολής σημειώνονται στον παρακάτω χάρτη.

Μπορείτε επίσης να δείτε τη θέση των κτιρίων της Σχολής καθώς και ολόκληρης της Πολυτεχνειούπολης στους Xάρτες Google.

Συγκοινωνιακή Εξυπηρέτηση

Λεωφορείο

Η γραμμή 242 (Σταθ. Κατεχάκη, μετρό - Πολυτεχνειούπολη) εισέρχεται από την πύλη στην οδό Κοκκινοπούλου ή Κατεχάκη, ανάλογα με την ώρα της ημέρας, και διέρχεται περιμετρικά της Πολυτεχνειούπολης. 

Η γραμμή 140 (Πολύγωνο - Γλυφάδα) κάνει στάση έξω από την πύλη που βρίσκεται στην οδό Kοκκινοπούλου.

Τέλος οι γραμμές 608 (Γαλάτσι - Ακαδημία - Ζωγράφου) και 230 (Ακρόπολη - Ζωγράφου) κάνουν στάση κοντά στην Πύλη Ζωγράφου (8η Στάση Ζωγράφου).

Μετρό

Πλησιέστερος σταθμός είναι ο σταθμός Κατεχάκη. Απο εκεί μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε στις λεωφορειακές γραμμές 140 και 242.

Καθημερινά και ώρες 8:00 - 9:30, το Πολυτεχνείο συνδέεται με τον σταθμό Κατεχάκη με λεωφορείο της Πρυτανείας.

Αυτοκίνητο

Τα αυτοκίνητα (I.X. ή ταξί) μπορούν να μπουν από την πύλη που βρίσκεται στην οδό Kοκκινοπούλου και τη νέα πύλη στη λεωφόρο Kατεχάκη. Aπό την πύλη Ζωγράφου που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου επιτρέπεται η είσοδος των αυτοκινήτων τις πρωινές ώρες από 07:00 έως και 09:00 και η έξοδος από 14:00 έως και 16:00. Εντός της πολυτεχνειούπολης υπάρχουν επαρκείς χώροι στάθμευσης για τα μέλη της πολυτεχνειακής κοινότητας καθώς και για επισκέπτες.

Χάρτης